Haberler

İTÜ Kuzey Kıbrıs sürekli Eğitim Merkezi’nden son dakika haberler, haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Türk Bankası Personeline Etkin Liderlik Eğitimi Devam Ediyor

2019 yılında eğitimlere ağırlık verme kararı alan Türk bankası yönetimi, kurum içi eğitimlerinin yanında kişisel gelişim ve teknik eğitimlerinin ağırlıklarını dengede tutarak planlama yapmış olup bu bağlamda Sürekli Eğitim Merkezimiz ile yapmış olduğu çalışmalar neticesinde Etkin Liderlik Eğitimi 22- 23 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

İki gün süren Etkin Liderlik Eğitimi, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde öğretim görevlisi, Tanıtım Ofisi Birim Sorumlusu Dilek GÖRGÜÇ tarafından verilmiştir. Türk Bankası Genel Müdürlük Eğitim Salonu’nda yapılan eğitimler, 1-2 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen ikinci grup Etkin Liderlik eğitiminin ardından Eğiticinin Eğitimi ve İletişim Teknikleri eğitimleri ile devam edecektir. Yine Sürekli Eğitim Merkezimizin sunacağı Teknik eğitimlerde de CCNA, VMWare, MS Sistem Yöneticiliği, Linux gibi bilişim eğitimleri için eğitim işbirliğimiz devam edecektir.

Okunma: 1388 kez Son düzenleme tarihi: Perşembe, 07 Mart 2019 15:13